Alle collectiesDashboard
Creëer boekingen in secondes met Templates!

Bespaar 15 minuten per boeking die je aanmaakt

Kenny Lipman avatar
Geschreven door Kenny Lipman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de templates feature kun je nu een boeking aanmaken in slechts een paar seconden, in plaats van minuten. Deze verbetering betekent dat je per boeking al gauw 15 minuten bespaart per boeking.

Hoe werkt het?

1. Maak een Template: je kunt van bestaande boekingen binnen één druk op de knop een template aanmaken. Ga naar de boeking en klik vervolgens op 'Sla op als Template'. Je kunt vervolgens zelf een referentie geven aan de template.

2. Pas Template aan: Wijzig indien nodig je templates hier. Je kunt na het wijzigen van de template, direct de template verlaten. Wij slaan de gegevens automatisch voor je op. Je hoeft dus niet alle stappen opnieuw te doorlopen.

3. Bevestig & Klaar: Bij stap 1 van het boekingsproces, kun je een template selecteren. Ook kun je in de laatste stap van het aanmaken van een nieuwe boeking, de boeking opslaan als template. Met één klik is je boeking compleet! 💪🏼

1. Het enige wat je nog hoeft te doen, is het uploaden van een inkoopfactuur en factuurnummer. 🙂

Wat betekent dit voor jou?

• Tijdbesparing: Verminder de tijd die nodig is voor boekingen. Hoe meer producten je moet aanmaken, hoe meer tijd je bespaart per boeking!

• Gemak: in plaats van het kopiëren en plakken van gegevens, kun je nu met één klik op de knop je gehele boeking aanmaken. Het enige wat je nog moet doen, is een factuur uploaden en de factuurnummer invullen!

Tip: selecteer een bestaande boeking, en sla deze op als template. Zo bespaar je zelfs tijd bij het aanmaken van templates!

Heb je vragen of feedback? Het team staat altijd klaar om je te helpen en om te horen wat je ervan vindt. 🚀