Alle collectiesLogistiek
Moet ik eerst een bestelling plaatsen bij mijn leverancier, of een zending aanmaken in het Cargomate dashboard?
Moet ik eerst een bestelling plaatsen bij mijn leverancier, of een zending aanmaken in het Cargomate dashboard?

Klik hier om het te weten te komen. 😉

Kenny Lipman avatar
Geschreven door Kenny Lipman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je plaatst als eerst de bestelling bij je leverancier. Als je hebt betaald, begint jouw leverancier alvast met het produceren van jouw bestelling. Hiermee win je tijd. ✅

Daarnaast kun je na de betaling vragen om de Commercial Invoice (= inkoopfactuur). Ook kun je dan vragen om andere informatie om jouw zending aan te maken, zoals het Gross Weight, aantal dozen, CBM, etc. (Klik hier om te zien welke informatie je nodig hebt om je boeking aan te maken en deze in één keer goed te laten keuren). Dit heb je nodig om je boeking aan te maken in het Cargomate dashboard!

Als hier vragen over zijn, neem contact met ons op via de knop rechtsonder.