Alle collectiesDashboardBedrijfsgegevens
Waar vul ik mijn bol.com API-keys in?
Kenny Lipman avatar
Geschreven door Kenny Lipman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel zal duidelijk worden hoe je je API-keys van je bol.com store invult in je dashboard.

Als je deze stappen volgt kun je binnen no time LvB-voormeldingen aanmaken via het opslag portaal, en je bol.com voorraad inzien. Het enige wat je nodig hebt is een actief verkoopaccount.

Stap 2: Navigeer binnen het dashboard naar Instellingen.

Stap 3: Als je bij instellingen bent klik je bij Diensten op API Instellingen

Stap 4: Nu is het tijd om de keys aan te maken en daarvoor klik je op de blauwe knop genaamd: Aanmaken.

Stap 4: Als je op de knop 'Aanmaken' hebt gedrukt zie je het onderstaande scherm. Als naam van de gebruiker vul je net als op de foto Boloo in. Daarna klik je op: Ja, voeg toe. Zodra je dit gedaan hebt zie je de API keys staan.

Stap 5: De API keys zijn nu aangemaakt. De bovenstaande code die je ziet is de Client ID. Hieronder zie je 'toon secret' staan. Dit is je Client Secret. Ga nu naar https://app.cargomate.nl/account/personal/. Je krijgt de volgende pagina te zien:

Stap 6: In het veld van Client ID vul je de code in. Dit is de code die je vanuit je verkoopaccount haalt. Kopieer deze nauwkeurig en plak hem daarna in het veld. Daaronder vul je de Client Secret in. Deze kopieer je ook vanuit je bol.com verkoopaccount. Dit doe je door op 'toon secret' te klikken en de code die je krijgt te kopiëren en plakken. Hieronder vul je jouw winkelnaam in en eventueel een adres.

Done! Vanaf nu kun je je bol.com voorraad inzien in het opslag portaal, en een LvB-voormelding automatisch aanmaken wanneer je een uitlevering aanmaakt. 🥳